Lokal 211.34m2 me qira në lagjen Mati 1- Rruga C

2,750 € / Muaj Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, në rrugën C, në objektin e ndërtuar nga kompania "Redoni", duke ofruar një pozitë të shkëlqyer dhe një eksponim të mirë nga rruga kryesore. Lokali ka një sipërfaqe totale prej 211.34m2 dhe ka orientim lindje - jug - perëndim, ka një hyrje të lehtë dhe është i përshtatshëm për shumë lloje të ndryshme aktivitetesh komerciale.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3868

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
211 211 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Lindje,Jug,Perëndim

Vendodhja e prones