Lokal 47m2 me qira në lagjen Mati 1

500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, në kompleksin afarsit - banesor “Mbetëresha Teutë” të ndërtuar nga kompania “Vëlleziërit Asllani”. Lokacioni afër QKUK, qasja në rrugën “Holger Petersen” dhe në rrugën B e bënë këtë zonë atraktive për shumëllojshmëri të bizneseve. Lokali ka në total sipërfaqe 47m2, është tërësisht i renovuar dhe i gatshëm për shfrytëzim. Lokali posedon ngrohje qëndrore me ngrohtorën e qytetit (Termokos) si dhe orientohet në Lindje.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3841

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
47 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Orientimi: Lindje

Vendodhja e prones