Lokal 70m2 me qira në lagjen Mati 1

400 € / Muaj Per Qira Prishtina-Mati 1-Rruga Shaqir Ingrishta

Ky lokal ndodhet në lagjen Mati 1, në një vendndodhje të përshtatshme, pas kompleksit banesor Tregtia. Me një siperfaqe prej 70m2, ky lokal ofron një hapsirë të përshtatshme për aktivitete te ndryshme.Përveç hapësirës së brendshme, lokalit i takon edhe një hapësirë para tij. Po ashtu, disponon edhe parking të mjaftueshëm për veturat, duke bërë të lehtë qasjen dhe parkimin për klientët dhe stafin.Ngrohja e lokalit është me rrymë, siguruar kështu një ambient të këndshëm dhe të përshtatshëm për klientët dhe punonjësit. Kto tipare e bëjnë këtë pronë të përshtatshme për shumë lloje aktivitetesh, duke filluar nga lokale tregtare, kafene dhe deri te zyrat apo aktivitete të tjera komerciale.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3775

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
70 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones