Lokal 133.6m2 me qira në lagjen Mati 1

800 € / Muaj Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, në rrugën "Ndue Perlleshi", në objektin e ndërtuar nga kompania e ndërtimit Lin Projekt, i cili ka çasje të lehtë në rrugën "Isa Kastrati" si dhe në rrugën B. Lokali ka sipërfaqe prej 133.6m2, posedon 2 WC dhe ka ngrohje qëndrore me rrymë. * Në çmim nuk përfshihet TVSH-ja.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3118

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
134 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones