Blej banesë në Ulqin!
05Jul

Blej banesë në Ulqin!

Ju njoftojmë se Topia Real Estate ka arritur një marrëveshje ekskluzive me Yard Group për shitjen e pronave të tyre në Mal të Zi, respektivisht ne Ulqin, për klientët tanë në Kosovë. Yard Group është i njohur për ndërtimin e apartamenteve moderne dhe të cilësisë së lartë në zonat më të mira në Ulqin

VLORA MARINA
01Jul

VLORA MARINA

Jemi krenarë të ju njoftojmë që kemi nënshkruar marrëveshjen e ndërmjetësimit me Fundway!

Rëndësia e të pasurit shkollën afër shtëpisë
02Jan

Rëndësia e të pasurit shkollën afër shtëpisë

Stil jetese më i shëndetshëm - Koha e kursyer - Siguria

Çatia dhe Mbrotjtja e Shtëpisë: Pse është kaq e rëndësishme?
19Oct

Çatia dhe Mbrotjtja e Shtëpisë: Pse është kaq e rëndësishme?

Mbrojtja e Strukturës së Shtëpisë - Mbrojtja e Brendshme - Përmirësimi i Efikasitetit Energjetik

#post2: Këshilla nga agjentët tanë! - Mungesa e njohurive lokale.
16Mar

#post2: Këshilla nga agjentët tanë! - Mungesa e njohurive lokale.

Agjentët që shesin në zona të caktuara dinë fakte për atë lagje që një shitës mund të mos i zbulojë me apo pa qëllim!

#post1: Këshilla nga agjentët tanë! - Pse një blerës duhet të bashkëpunojë me një agjent?
28Feb

#post1: Këshilla nga agjentët tanë! - Pse një blerës duhet të bashkëpunojë me një agjent?

Ju duhet të i tregoni një blerësi se pa një agjent, ju do të duhet të bëni negociatat tuaja vetë. Negocimi për një ofertë është shumë i ndryshëm nga, të themi, blerja e një makine apo ndonjë sendi tjetër të luajtshëm, sepse rreziqet në blerjen e nj

Rruga që një agjent i patundshmërisë duhet të merr kur dëshiron të shes një pronë.
28Feb

Rruga që një agjent i patundshmërisë duhet të merr kur dëshiron të shes një pronë.

Topia Real Estate ju sjellë 3 këshilla elementare por shumë të rëndësishme që duhet ndjekur me qëllim të arritjes së suksesit në shitje të pronës.

Merr informata për kredi brenda 20 minutave në TOPIA Real Estate!
10Jun

Merr informata për kredi brenda 20 minutave në TOPIA Real Estate!

TOPIA Real Estate dhe BKT Kosova, nënshkruan marrëveshje për financimin e blerjeve të patundshmërsië.

Si ta regjistroj pronën të cilën e kam blerë?
10Jun

Si ta regjistroj pronën të cilën e kam blerë?

Kur blerësi dhe shitësi i një prone e arrijnë një marrëveshje, ata duhet të fillojn procesin e bartjes së pronës nga shitësi te blerësi. Mësoni të gjjitha hapat që duhet të merren për të finalizuar procesin.