VLORA MARINA

VLORA MARINA

 

 

 

 

Topia Real Estate ka nënshkruar marrëveshjen e ndërmjetësimit për shitjen e pronave në kompleksin luksoz të apartamenteve Vlora Marina në Vlorë. 🌊🏱

Nëse jeni duke kërkuar për një apartament pushimi, një investim të sigurtë, apo një vend të ri për të kaluar pushimet, Vlora Marina ju ofron gjithçka që dëshironi. Me lokacion fantastik dhe investimet moderne, është destinacioni ideal për një jetë bregdetare të sofistikuar.

Për më shumë informacione dhe detaje, na ndiqni dhe kontaktoni në:

TOPIA Real Estate
 

✆ 049/596-777 ; 038/224-222

🌐 www.topia-ks.com  

📧 [email protected]   

 

TOPIA Real Estate

 

#TopiaRealEstate #VloraMarine #Fundway #ApartamenteTëReja #JetëLuksoze #RealEstate #Vlora

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com//1719827354-1-wm.jpg

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com//1719827354-2-wm.jpg

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com//1719827355-3-wm.jpg

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com//1719827356-4-wm.jpg

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com//1719827357-5-wm.jpg

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com//1719827358-6-wm.jpg