Blej banesë në Ulqin!

Blej banesë në Ulqin!

 

 

 

 

Ju njoftojmë se Topia Real Estate ka arritur një marrëveshje ekskluzive me Yard Group për shitjen e pronave të tyre në Mal të Zi, respektivisht ne Ulqin, për klientët tanë në Kosovë. Yard Group është i njohur për ndërtimin e apartamenteve moderne dhe të cilësisë së lartë në zonat më të mira në Ulqin

 Përfitimet e blerjes së pronave Yard Group përfshijnë:

  • Apartamente luksoze
  • Materiale ndërtimi të cilësisë së lartë
  • Lokacione të shkëlqyera shumë afër plazheve

Për më shumë informacione rreth Yard Group dhe ofertave tona të reja, na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth mundësive të investimit dhe për të rezervuar pronën tuaj!

 

Agjencioni i Patundshmërisë

TOPIA Real Estate
 

✆ 049/596-777 ; 038/224-222

🌐 www.topia-ks.com  

📧 [email protected]   

 

TOPIA Real Estate

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164746-1.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164747-2.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164750-3.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164752-4.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164754-5.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164757-6.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164760-7.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164762-8.jpg

 

https://topia-ks.com/uploads/topia-ks.com/yard-group-ulqin/1720164764-9.jpg