Lokal 530m2 me qira në lagjen Mati 1 – Rruga C

5,300 € / Muaj Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1 - Rruga C, në kompleksin e ndërtuar nga kompania “Dino Company", në një vendndodhje të favorshme dhe me një qasje direkte në rrugën rrugën kryesore (rrugën C). Lokali ka pozicion me vizibilitet dhe poashtu frekuentim te lartë. Lokali ka një sipërfaqe totale prej 530m2 i cili ofron shumë hapësirë për veprimtari të ndryshme afarsite. Ngrohja qëndrore e lokali është me ngrohtorën e qytetit (Termokos) me sistemin nën dysheme, po ashtu ka orientim Jug – Perëndim. *Në çmim përfshihet TVSH-ja.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T4037

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
530 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Orientimi: Jug,Perëndim

Vendodhja e prones