Hapësirë afariste për zyre 500 m2 me qira në lagjen Lakrishtë – Kompleksi Ramiz Sadiku

7,500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Pejton-

Hapësira afariste gjendet në kompleksin Ramiz Sadiku, në rrugën Ukshin Hoti (ish Kosta Novakoviq) në objektin ku gjenden edhe zyra qëndrore e NLB Bankës si dhe IS bank. Objekti posedon 2 ashensorë të cilët mirëmbahen, kamera sigurie, shkallë emergjente, ngrohje qëndrore me Termokos, recepcion, klimatizim qëndrorë, kabllim, alarm zjarri etj. *Në cmim te qirasë janë të përfshira të gjitha shpenzimet si: rryma, uji, grumbullimi I mbeturinave, mirmbajtja dhe pastrimi I objektit me ashensorë, ngrohja qendrore dhe klimatizimi, ndërsa nuk është e perfshirë tatimi në qira dhe Tvsh-ja. *Çmimi për m2 është 15 Euro.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Office Used T3146

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
500 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Kamera,Ashensor

Vendodhja e prones