Hapësirë afariste për zyre 500m2 me qira në lagjen Lakrishtë – Kompleksi Ramiz Sadiku

7,500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Pejton-

Kjo hapësirë gjendet në kompleksin “Ramiz Sadiku”, në rrugën “Ukshin Hoti” (ish Kosta Novakoviq), në një zonë të frekuentar dhe e preferuar për bizneset pranë zyrave qëndrore të NLB Bankës dhe IS bankës. Ky kompleks ofron ambiente të reja dhe moderne për bizneset, ka dy ashensorë të mirëmbajtur që lejojnë lëvizjen efikase, kamera sigurie, shkallë emergjent dhe një recepsion për pritjen e klientëve dhe vizitorëve. Termokosi është sistemi i ngrohjes qëndrore që siguron ngrohjen në të gjitha hapësirat kurse klimatizimi qëndror gjithashtu është i disponueshëm për të siguruar ambientin e këndshëm të ajrit gjatë verës. *Çmimi i qirasë për këtë pronë është 15 euro/m2, ku janë të përfshira shpenzimet e rrymës, ujit, grumbullimit të mbeturinave, mirëmbajtja dhe pastrimi i objektit me ashensorë, ngrohja qëndrore dhe klimatizimi. Tatimi në qira dhe TVSH-ja nuk janë përfshirë në këtë çmim.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Office Used T3146

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
500 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Kamera,Ashensor

Vendodhja e prones