Lokal 188.10m2 me qira në lagjen Qafa

3,000 € / Muaj Per Qira Prishtina-Qendër-

Lokali gjendet në lagjen Qafa, një zonë qendrore në qytet. Vendndodhja e tij është shumë praktike, pasi është shumë afër Bankës Credins dhe Shkollës Fillore "Meto Bajraktari." Kjo e bën të lehtë qasjen dhe e bën ideal për biznese të ndryshme dhe aktivitete. Gjithashtu, lokali është vetëm rreth 40 metra larg nga rruga kryesore UÇK. Sipërfaqja totale e lokalit është 188.10 metra katrorë. Brenda tij ndodhen gjashtë hapësira pune të ndara, një kuzhinë dhe dy toalete, që mundësojnë fleksibilitet të madh në përdorimin e tij për qëllime të ndryshme biznesi. Në hyrje të lokalit ndodhet një recepsion, i cili mund të përdoret për pritjen e klientëve dhe për nevojat administrative. Ky lokal është i përshtatshëm për një gamë të gjerë të bizneseve, duke përfshirë zyrat e kompanive, qendrat e shërbimeve profesionale dhe aktivitete të tjera të ngjashme.. Lokali ndodhet në katin përdhesë të ndërtesës, e cila ofron akses të lehtë dhe të shpejtë për klientët dhe stafin.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T4077

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
188 --

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Jug,Perëndim

Vendodhja e prones