Lokal 85m2 me qira në Qendër

2,000 € / Muaj Per Qira Prishtina-Qendër-

Lokali gjendet në Qendër, në rrugën kryesore "Luan Haradinaj", më saktësisht përballë stacionit Policor Qendra. Lokali ndodhet në një pjesë me frekuentim të lartë dhe ka vizibilitet nga rruga kryesore si dhe ka qasje edhe mbrapa nga parkingu. Lokali ka sipërfaqe totale 85m2, poashtu posedon edhe nje terasë mbrapa lokalit. Lokali është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme, orientohet në perendim po ashtu ka ngrohje qendrore me Termokos.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T4076

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
85 85 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera,Air condition
  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones