Lokal 70m2 me qira në lagjen Kalabria-Emshir

500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Kalabria - Emshir-Rruga Dervish Hima

Lokali gjendet në lagjen Kalabria-Emshir i pozicionuar në një vend strategjik me një frekuentim të lartë. Lokali është i ndarë në 2 dhoma te punes dhe ka 2 hyrje, një hyrje para lokalit dhe një hyrje prapa, ku gjithashtu ndodhet një terasë. Ky lokal ofron një sistem ngrohjeje qendrore me rrymë, siguruar për të mbajtur ambientin e ngrohtë gjatë sezonit dimëror. Pozicioni i lokalit është i pershtatshem per biznise te ndryshme.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3831

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
70 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e prones