Hapësirë afariste për zyre 1432m2 me qira në lagjen Arbëria – Kompleksi Artis

17,184 € / Muaj Per Qira Prishtina-Arbëria - Dragodan-

Kjo hapësirë afariste gjendet në kompleksin "Artis", i ndërtuar nga ArtiGroup sh.p.k, kompleks modern dhe funksional që ofron hapësira afariste në një vendndodhje të favorshme. Kompleksi ka dalje në dy rrugët kryesore, "Ahmet Krasniqi" dhe "Vicianum", duke e bërë lehtësisht të qasshëm. Hapësira afariste në kompleks ofrohet me nje siperfaqe totale prej 1432m2, duke i mundësuar klientëve të përshtaten me nevojat dhe projektet e tyre të biznesit. Objekti është i pajisur me kamera sigurie për garantimin e sigurisë, si dhe shkallë emergjente. Dizajni modern dhe infrastruktura e kompleksit "Artis" e bëjnë atë një zgjedhje të preferuar për kompanitë që kërkojnë një ambient profesional dhe efikas për aktivitetet e tyre afariste. Me këto karakteristika dhe vendndodhjen e tij të përshtatshme, ky kompleks përfaqëson një mundësi të shkëlqyer për ato biznese që janë në kërkim të një hapësire afariste të cilën e përshtaten me nevojat dhe synimet e tyre.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Office Used T3829

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1432 1432 0 0

Vendodhja e prones