Lokal 95m2 në shitje në lagjen Qafa

250,000 € Per Shitje Prishtina-Qafa-

Lokali gjendet në lagjen Qafa, një zonë shumë tërheqëse dhe qendrore në qytet. Vendndodhja e tij është shumë praktike dhe ndodhet në rrugën kryesore UÇK. Kjo e bën të lehtë qasjen dhe e bën ideal për biznese të ndryshme dhe aktivitete. Sipërfaqja totale e lokalit është 95m2. Brenda tij ndodhen dy hapësira pune të ndara, që mundësojnë fleksibilitet të madh në përdorimin e tij për qëllime të ndryshme biznesi. Hapësira është e ndërtuar në mënyrë që të mund të përshtatet lehtësisht me nevojat specifike të blerësit ose të qiradhënësit. Lokali është i pajisur me ngrohje qendrore me termokos, duke e bërë atë të përshtatshme për sezonin dimëror si dhe posedon klimë për një freski të këndshme gjatë ditëve të nxehta. Lokali ndodhet në katin e I-rë, e cila ofron akses të lehtë dhe të shpejtë për klientët dhe stafin. Lokali gjithashtu ka fletë poseduese, që mundëson bërjen e përkthimit menjëherë dhe mund të përdoret si hipotekë në rast të nevojës për financim bankar. *Lokali shitet me invertar dhe është i lëshuar në qira.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3758

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
95 95 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Air condition

Vendodhja e prones