Lokal 188.10m2 në shitje në lagjen Qafa

550,000 € Per Shitje Prishtina-Qafa-

Lokali gjendet në lagjen Qafa, një zonë shumë tërheqëse dhe qendrore në qytet. Vendndodhja e tij është shumë praktike, pasi është shumë afër Bankës Credins dhe Shkollës Fillore "Meto Bajraktari." Kjo e bën të lehtë qasjen dhe e bën ideal për biznese të ndryshme dhe aktivitete. Gjithashtu, lokali është vetëm rreth 40 metra larg nga rruga kryesore UÇK. Sipërfaqja totale e lokalit është 188.10 metra katrorë. Brenda tij ndodhen gjashtë hapësira pune të ndara, që mundësojnë fleksibilitet të madh në përdorimin e tij për qëllime të ndryshme biznesi. Lokali gjithashtu ofron dy toalete, të cilat janë shumë të dobishme për klientët dhe punonjësit. Në hyrje të lokalit ndodhet një recepsion, i cili mund të përdoret për pritjen e klientëve dhe për nevojat administrative. Ky lokal është i përshtatshëm për një gamë të gjerë të bizneseve, duke përfshirë zyrat e kompanive, qendrat e shërbimeve profesionale, bare, restorante, dhe aktivitete të tjera të ngjashme. Hapësira është e ndërtuar në mënyrë që të mund të përshtatet lehtësisht me nevojat specifike të blerësit ose të qiradhënësit. Lokali ndodhet në katin përdhesë të ndërtesës, e cila ofron akses të lehtë dhe të shpejtë për klientët dhe stafin. Lokali posedon gjithashtu fletë poseduese, që mundëson bërjen e përkthimit menjëherë dhe mund të përdoret si hipotekë në rast të nevojës për financim bankar. Çmimi i shitjes përfshin edhe TVSH-në, që e bën këtë ofertë edhe më tërheqëse për blerësit potencialë.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T2740

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
188 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Perëndim,Veri

Vendodhja e prones