Lokal 215m2 me qira në lagjen Veternik

1,800 € / Muaj Per Qira Prishtina-Veternik-

Lokali gjendet në lagjen Veternik, në një vendndodhje të shkëlqyer, shumë afër me qendrën tregtare “Albi Mall”. Me një sipërfaqe prej 215m2, ky lokal ofron një hapësirë të mjaftueshme për shumë lloje të bizneseve duke përfshirë ordinanca, call center, ose zyra të tjera. Hapësira e gjerë e lokalit jep mundësi për organizim të lehtë të ambienteve dhe shfrytëzim efikas të hapsirës. Një avantazh shtesë është ngrohja qendrore me kalda elektrike, e cila siguron një ambient të ngrohtë dhe të këndshëm për punën dhe veprimtarinë e përditshme. Ky lokal ofron një mundësi të shkëlqyer për të zhvilluar një biznes të suksesshëm, duke kombinuar avantazhet e një sipërfaqe të mjaftueshme me një vendndodhje të mirë strategjike dhe infrastrukturën e përshtatshme për shumë lloje të aktiviteteve komerciale.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop New T3692

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
215 0 0 1

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Lindje,Veri

Vendodhja e prones