Lokal 500m2 me qira në lagjen Veternik

2,000 € / Muaj Per Qira Prishtina-Veternik-

Lokali gjendet në lagjen Veternik,më saktësishtë në magjistralen Prishtinë - Gjilan me qasje direkte në rrugën kryesore. Ky lokal ofron mundësi të shumta për shfrytëzim biznesi, ka sipërfaqe totale prej 500m2, është i gatshëm për shfrytëzim dhe ofron hapësira të mira pune për shumë lloje të bizneseve. Një avantazh i këtij lokali është disponueshmëria e vendeve parkimi, të cilat janë të dedikuara për lokalin. Kjo sjell lehtësi për klientët dhe stafin. Lokacioni i lokalit është shumë i favorshëm gjendet në një zonë të zhvilluar dhe të frekuentuar, me qasje të shpejtë në autostradë dhe infrastrukturë të mirë lidhëse. Pozicioni i tij siguron një frekuentim të konsiderueshëm të klientëve dhe mundësi të mëdha për zhvillim biznesi.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3658

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
500 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones