Lokal 68m2 në shitje në lagjen Aktash – Prishtina Stars

300,000 € Per Shitje Prishtina-Aktash-

Lokali gjendet në lagjen Aktash në kompleksin e njohur si Prishtina Stars – Konak Investment. Lokali gjendet në një lokacion të favorshëm I cili ndodhet në katin përdhesë të ndërtesës. Lokali vjen i pajisur me “Fletë Poseduese”, e cila mundëson përkthim pronësie të menjëhershme tek blerësi i ri si dhe prona mund të përdoret si hipoteke në rast nevoje për blerje me financim bankar. Prona ofron hapësirë të mjaftueshme e cila ka sipërfaqe totale prej 68m2 për të përdorur sipërfaqen për qëllime të ndryshme. Mundësitë e përdorimit të lokalit janë të shumta, si për qëllime komerciale, zyrë etj. Kompleksi Prishtina Stars është një kompleks rezidencial i popullarizuar, i vendosur në lagjen Aktash.Pozicioni strategjik dhe vizibiliteti nga rruga kryesore, së bashku me qasjen e lehtë dhe sipërfaqen e përmasës së mirë, e bëjnë këtë pronë një mundësi tërheqëse për ato që janë në kërkim të një ambienti komercial të suksesshëm.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3649

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
68 0 0 1

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Lindje,Jug

Vendodhja e prones