Shitet parcela 7.35 ari në lagjen Sofalia

183,750 € Per Shitje Prishtina-Sofali-

Parcela gjendet në lagjen Sofalia një vendndodhje shumë të favorshme, duke qenë përballë "Shkollës Normale" dhe Universitetit Amerikan (AUK). Parcela gjithashtu ka një largësi prej rreth 180 metra nga rruga "Dr. Shpëtim Robaj" dhe rreth 1.1 km larg nga Pishina e Gërmisë. Sipërfaqja e parcelës është 7.35 ari (735m2), me një dimension prej 21 metra e gjerë dhe një gjatësi prej 41 metra. Po ashtu, ajo ka qasje të lehtë dhe akses të mirë në rrugët kryesore dhe infrastrukturën e qytetit.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T3282

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
735 0 0 0

Vendodhja e prones