Shitet toka me sipërfaqe 10.77 ari në lagjen Sofalia

231,500 € Per Shitje Prishtina-Sofali-

Kjo pronë tërheqëse ndodhet në një zonë të qetë të Sofalisë dhe ka një potencial të madh për investim për të ardhmen e kësaj prone. Toka ka gjithsejt 10.77Ari dhe gjendet ne një zonë me leje ndërtimi për shtepi, në një vendndodhje të shkëlqyer dhe ajër të freskët të natyrës përreth, ka një gjatësi prej 40 metra dhe një gjersi prej 25 metra, duke siguruar një sipërfaqe të mjaftueshme për të ndërtuar shtëpi me permasa perfekte.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land New T3545

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1077 0 0 0

Vendodhja e prones