Lokal 80m2 me qira në lagjen Bregu i Diellit

350 € / Muaj Per Qira Prishtina-Bregu i Diellit-

Lokali gjendet ne lagjen Bregu i Diellit, më saktësisht afër varrit të “Ibrahim Rugovës” në një lokacion me çasje të lehtë në Rrugen B. Lokali ka gjithësej 80m2 dhe është tërësisht i renovuar, po ashtu është i ndarë ne 4 hapësira pune. Lokali ka ngrohje qëndrore me naftë dhe orientohet në Lindje, po ashtu posedon dhe një kuzhinë.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3147

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
80 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Naftë
  • Orientimi: Lindje

Vendodhja e prones