Banesë me 2 dhoma gjumi në shitje në Qendër

250,000 € Per Shitje Prishtina-Qendër-sheshi Edit Durham

Banesa gjendet në Qendër të Prishtinës, në sheshin “Edit Durham”, përballë Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës. Ky lokacion përfaqëson një nga zonat më të frekuentuara dhe më të rëndësishme të kryeqytetit, duke e bërë pronën një lokacion të veçantë dhe prestigjiozë për banim apo zhvillimin e aktiviteteve biznesore. Pozita e saj është veçanërisht strategjike falë lidhjes së drejtpërdrejtë me sheshin e qytetit, Pallatin e Rinisë, rrugën "Garibaldi" dhe institucionet kryesore shtetërore, duke mundësuar qasje të shpejtë dhe të lehtë nga të gjitha drejtimet e qytetit. Prania e institucioneve, bizneseve, shërbimeve dhe hapësirave publike në afërsi e rrit edhe më tej vlerën e kësaj banese. Banesa ka një sipërfaqe prej 66.7m2 në fletë poseduese kurse faktike ka 80m2, është tërësisht e renovuar, duke ofruar një ambient modern, të rregulluar dhe të gatshëm për shfrytëzim të menjëhershëm. Sistemin e ngrohjes e ka te lidhur me rrjetin e qytetit Termokos, ndërsa ka orientimi Jug - Perëndim siguron ndriçim të mirë natyral gjatë ditës.*Banesa ka fletë poseduese
Banesa ka këtë renditje:
| 1 Dhomë ndenje
| 1 Kuzhinë
| 2 Dhomë gjumi
| 2 Ballkona
| 1 Banjo
| 1 Tualet
| 2 Depo

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Apartment Used T5579

Ndarjet e Pronës