Zyra gjendet në qendër, në sheshin “Edit Durham”, përballë Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës dhe në afërsi të objektit të Kino Armata. Ky lokacion përfaqëson një nga zonat më të frekuentuara dhe më të rëndësishme të kryeqytetit, duke e bërë këtë zyre një adresë të veçantë dhe prestigjioze për zhvillimin e aktiviteteve profesionale dhe afariste. Pozita e saj është veçanërisht strategjike falë lidhjes së drejtpërdrejtë me sheshin e qytetit, Pallatin e Rinisë, Hotel Grand dhe institucionet kryesore shtetërore, duke mundësuar qasje të shpejtë dhe të lehtë nga të gjitha drejtimet e qytetit. Prania e institucioneve, bizneseve dhe shërbimeve të ndryshme në afërsi e rrit edhe më tej vlerën e këtij lokacioni për një kompani apo profesionistë që kërkojnë një adresë qendrore dhe reprezentative. Zyra ka një sipërfaqe prej 80m2 dhe është tërësisht e renovuar, duke ofruar një ambient modern, të rregulluar dhe të gatshëm për shfrytëzim të menjëhershëm. Ngrohja e zyrës është e lidhur me rrjetin e qytetit Termokos, ndërsa orientimi Jug - Perëndim siguron ndriçim të mirë natyral gjatë ditës.
Zyra ka këtë renditje:
| 3 Dhoma pune
| 2 Ballkona
| 1 Banjo
| 1 Tualet
| 2 Depo