Tokë 5 ari në shitje në Çagllavicë – mbrapa lagjes 038

125,000 € Per Shitje Çagllavicë--

Toka ndodhet në Veternik (Zona kadastrale Çagllavicë), mbrapa lagjes 038 dhe ka një sipërfaqe prej 5 ari (500 m2). Ajo është pozicionuar shumë shumë afër rrugës kryesore, vetëm 1.2 kilometra larg nga Gorenje. Pozita e saj është shumë e favorshme, pasi që gjendet kryqëzimit tek Albi Mall si dhe qendrës sportive "Step". Zona ku gjendet toka karakterizohet si zonë e lejuar për ndërtim të ulët, duke e bërë atë ideale për shtëpi.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T4024

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
500 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Jug,Perëndim

Vendodhja e prones