Lokal 1597.35m2 në shitje në Zonën Industriale - Prishtinë

1,690,000 € Per Shitje Prishtina-Zona Industriale-

Lokali gjendet në Zonen Industriale, që ka një pozitë me qasje të lehtë ne rrugen kryesore Prishtinë – Fushë Kosovë afër zyreve të kompanisë Lesna. Lokali ka një sipërfaqe totale prej 1597.35 m2, është ideale për hapjen e një dyqani, zyre, depo , ose një biznes tjetër. Pozicioni strategjik dhe vizibiliteti nga rruga kryesore, së bashku me qasjen e lehtë dhe sipërfaqen e përmasës së mirë, e bëjnë këtë pronë një mundësi tërheqëse për ato që janë në kërkim të një ambienti komercial. *Në çmim është e përfshirë edhe TVSH-ja.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3976

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1597 0 0 0

Vendodhja e prones