Lokal 802m2 në shitje në lagjen Kalabria-Emshir

2,085,000 € Per Shitje Prishtina-Kalabria - Emshir-

Lokali gjendet në lagjen Emshir-Kalabria, në objektin e ndërtuar nga kompania Aldex, që ka një pozitë të shkëlqyer me qasje të lehtë. Lokali ka një sipërfaqe totale prej 802m2, si dhe është i pajisur me fletë poseduese, e që mund të përdoret si hipotekë ne rast të blerjes me kredi. Kjo pronë është ideale për hapjen e një dyqani, zyre, lokal ushqimor, ose një biznes tjetër. Pozicioni strategjik dhe vizibiliteti nga rruga kryesore, së bashku me qasjen e lehtë dhe sipërfaqen e përmasës së mirë, e bëjnë këtë pronë një mundësi tërheqëse për ato që janë në kërkim të një ambienti komercial. * Lokali ka fletë poseduese dhe në çmim është e përfshirë edhe TVSH-ja.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3869

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
802 802 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos,Rrymë
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera
  • Orientimi: Jug,Perëndim

Vendodhja e prones