Shitet toka me sipërfaqe 7.65 ari në Veternik – afër Fshatit Ndërkombëtar

192,000 € Per Shitje Prishtina-Veternik-

Kjo parcelë është në lagjen Veternik, vetëm 200 metra larg Fshatit Ndërkombëtar, ofron një mundësi të shkëlqyeshme për investim ose për ndërtimin e një shtëpie individuale në një zonë të qetë dhe tërheqëse të Prishtinës. Parcela është pjesë e zonës kadastrale Çagllavicë, komuna Prishtinë dhe ka një lokacion strategjik për shkak të afërsisë së saj me Fshatin Ndërkombëtar, Qendrën e Mjekësisë Familjare dhe rrugën kryesore "Nekibe Kelmendi". Toka është plotësisht e pajisur me infrastrukturë, duke përfshirë rrymën elektrike, kanalizimin dhe ujësjellësin. Kjo i jep një avantazh të veçantë për ata që dëshirojnë të ndërtojnë dhe të jetojnë në këtë zonë, pasi nuk do të kenë nevojë për shumë punë infrastrukturore shtesë.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land New T3865

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
765 0 0 0

Vendodhja e prones