Lokal 37.30m2 në shitje në lagjen Mati 1

95,000 € Per Shitje Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, më saktësisht në kompleksin "Mbreteresha Teuta". Lokali ka një perspektivë të shkëlqyer për të ardhmen e afërt për shkak të pozicionimit të tij që do të jetë në mes të rrugës H dhe G. Ky pozicion e bën tërheqës për shumë lloje të bizneseve dhe aktiviteteve të tjera. Po ashtu në këtë pjesë është parashikuar ndërtimi i një parku të ri me një sipërfaqe prej 5 hektarësh, që është një avantazh i jashtëzakonshëm i lokalit, pasi parku do të bëjë vendin shumë tërheqës dhe do të krijojë një ambient të mrekullueshëm për vizitorët. Lokali ka sipërfaqe totale prej 37.30m2 dhe është ideal për shumë lloje të bizneseve dhe aktivitete tregtare të tjera. Lokali ofron një hapësirë të rehatshme dhe funksionale, e cila mund të përshtatet në mënyrë të shkëlqyeshme me nevojat dhe qëllimet e biznesit.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3861

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
37 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Jug

Vendodhja e prones