Lokal 188.20 me qira në lagjen Arbëria – Dragodan

2,000 € / Muaj Per Qira Prishtina-Arbëria - Dragodan-

Lokali ndodhet në lagjen Arbëria – Dragodan në objektin afarist – banesor “Capitol Residence” të ndërtuar nga kompnia ndërtuese “Krapi Com”. Lokacioni i lokalit është afër "Komunës së re" dhe ka qasje direkte në rrugën kryesore, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për bizneset që kërkojnë një lokacion të përshtatshëm. Lokali ka një sipërfaqe prej 188.20m2 si dhe orientohet në Perëndim, po ashtu është i përshtatshëm për biznese të ndryshme, siç janë firmat e vogla dhe të mesme, start-up-et dhe zyrat konsultuese, ndërsa mund të jetë e përshtatshme edhe për qendra të ndryshme trajnimi, ordinanc apo organizata të tjera.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop New T3842

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
188 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones