Depo 1434.88m2 me qira në Suhadoll

4,304 € / Muaj Per Qira Suhadoll--

Depo gjendet në Suhadoll, afër Balfin Group dhe Marigona Residence, duke e bërë atë një vendodhje të favorshme për bizneset që kanë nevojë për transport të shpejtë dhe lidhje me tregjet e tjera. Depo gjendet afër një zone ku ndodhen edhe depo të tjera, që krijon një ambient të përshtatshëm për bizneset në sektorin e tregtisë. Depoja ka një sipërfaqe totale prej 1434.88m2 dhe një lartësi prej 8 metra. Kjo hapësirë e gjerë dhe lartësi e mjaftueshme e bën të përshtatshme për bizneset e shumicës që kanë nevojë për hapësirë të madhe për ruajtjen e mallrave dhe organizimin e tyre. Përveç kësaj, depoja ka një hyrje të dedikuar për kamion dhe poashtui posedon parkingje që ofrojnë hapësirë të mjaftueshme për parkim të kamionëve dhe automjeteve të tjera të nevojshme për biznesin.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Warehouse New T3830

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1435 1435 0 0

Vendodhja e prones