Shitet toka me sipërfaqe 10.55 ari në Zllatar

200,000 € Per Shitje Zllatar--

Parcela gjendet në Zllatar, në një lokacion shumë të mirë, me një pamje të mrekullueshme dhe ajër të pastër, që e bën tërheqëse për banorët. Lokacioni është i veçantë sepse është i afërt me liqenin e Badovcit, lokacion ky në një distancë të shkurtër nga lagja “Royal Green Residence” dhe restauranti “Panorama”. Parcela është me sipërfaqe totale prej 10.55 ari dhe ka nje pozicion te mire per ndertimin e shtepise. Toka ka infrastrukturën e saj të plotë si: rryma elektrike, kanalizimi, si dhe ujësjellësi. Një avantazh i rëndësishëm i kësaj parcelle është qasja e lehtë ndaj rrugës kryesore.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T3732

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1055 0 0 0

Vendodhja e prones