Shitet toka 68 ari në Llapllasellë

1,190,000 € Per Shitje Llapllasellë--

Toka me sipërfaqe 68 ari (6,800 m2) në zonën e Llapllasellës, pas Binni, në komunën e Graçanicës ndodhet rreth 430 metra larg rrugës kryesore dhe është lehtësisht e arritshme nga qendra e mobilieve Binni, duke pasuar një rrugë të asfaltuar. Kjo pronë ka një vendndodhje strategjike dhe ofron qasje të lehtë në infrastrukturën kryesore, duke përfshirë furnizim me rrymë dhe ujë. Me një gjerësi prej rreth 31 metra në rrugë dhe një gjatësi prej 208 metrash, kjo tokë është shumë e përshtatshme për zhvillim të biznesit. Zona njihet për të qenë vendi i preferuar për shumë biznese, duke përfshirë zyra qendrore dhe depo. Toka ka leje ndërtimi me koeficient 1.6 me shfrytëzim të parclës 50% për ndërtim. Qasja nga rruga e Çagllavicës shton vlerën e kësaj prone dhe e bën atë të atraktivë për investim.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Commercial Land T3688

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
6800 0 0 0

Vendodhja e prones