Shitet toka me siperfaqe 64.19 ari ne Preoc

609,000 € Per Shitje Preoc--

Prona është një tokë me siperfaqe prej 64.19 ari, e cila gjendet në në Preoc, komuna e Graçanicës. Ajo ofron qasje nga rruga kryesore që lidh Çagllavicën me rrethin e lagjes Marigona Residence, si dhe nga rruga e lagjes Marigona Residence, duke përfshirë një qasje të lehtë nga rruga anësore tek qendra e lojërave për fëmijë Blissville.Toka ka potencial të madh për zhvillim dhe përdorim të ndryshëm, pasi është njohur si zonë e shumë objekteve afariste dhe bizneseve. Përmasat e saj bëjnë të mundur përdorime të ndryshme, duke përfshirë ndërtimin e objekteve të ndryshme afariste. Ka rrugë kadastrale, që e bën të përshtatshme për procedurat e regjistrimit dhe legalizimit. Dimensionet e tokës janë: gjerësia rreth 40 metra ndërsa gjatësia rreth 161 metra.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Commercial Land T3669

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
6419 0 0 0

Vendodhja e prones