Tokë 4.61 ari në shitje në Çagllavicë

101,500 € Per Shitje Çagllavicë--

Shitet pacela në Çagllavicë afër Lagjes 038, me një sipërfaqe prej 4.61 ari, e vendosur në zonën kadastrale Çagllavicë, kjo parcelë ka të gjitha karakteristikat për të bërë ndërtime dhe projekte të ndryshme në një ambient të zhvilluar. Ajo që bën këtë parcelë të jashtëzakonshme është infrastruktura e saj e plotë si: rryma elektrike, kanalizimi, si dhe ujësjellësi. Një avantazh i rëndësishëm i kësaj parcelle është qasja e lehtë në rrugën kryesore. Ky faktor e bën të lehtë dhe të përshtatshme aksesin në parcelë, duke e bërë atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për investitorët që duan të krijojnë një ambient banimi modern, ndërtime komerciale apo projekte të tjera inovative.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T3598

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
461 0 0 0

Vendodhja e prones