Shitet parcela 10.88 ari në lagjen Sofalia

257,000 € Per Shitje Prishtina-Sofali-

Parcela gjendet në lagjen Sofalia një vendndodhje shumë të favorshme, duke qenë përballë "Shkollës Normale" dhe Universitetit Amerikan (AUK). Parcela gjithashtu ka një largësi prej rreth 180 metra nga rruga "Dr. Shpëtim Robaj" dhe rreth 1.1 km larg nga Pishina e Gërmisë. Sipërfaqja e parcelës është 10.88 ari (1,088m2), me një dimension prej 30 metra në anën e gjerë të rrugës së asfaltuar dhe një gjatësi prej 47 metra. Po ashtu, ajo ka qasje të lehtë dhe akses të mirë në rrugët kryesore dhe infrastrukturën e qytetit.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T3283

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1088 0 0 0

Vendodhja e prones