Depo 600m2 me qira në magjistralen Prishtinë-Ferizaj

2,700 € / Muaj Per Qira Gushtericë e Ulët--

Depo gjendet në magjistralën Prishtinë-Ferizaj në rrugën kryesore. Kjo pronë ofron një lokacion të favorshëm për bizneset që kanë nevojë për një hapësirë të mjaftueshme për depozitim dhe shpërndarje të mallrave. Depoja gjendet në kilometrin e 10 të magjistralës Prishtinë-Ferizaj, duke e bërë atë të qasshme dhe të dukshme për trafikun rrugor. Aksesimi në këtë pronë është i lehtë nga rruga kryesore, dhe ka një hyrje të veçantë për kamionë për të lehtësuar ngarkesat dhe shpërndarjen e mallrave. Përveç hapësirës së brendshme prej 600m2, depoja gjithashtu ofron vend parkimi të mjaftueshëm për automjete dhe hapësirë të mjaftueshme për kamionë. Kjo e bën të përshtatshme për bizneset që kërkojnë të depozitojnë mallrat e tyre dhe të organizojnë transportin në mënyrë efikase. Depoja është e përshtatshme veçanërisht për bizneset me shumicë, të cilat kanë nevojë për hapësirë të mjaftueshme. * Çmimi për m2 është 4.5€ Bruto ku përfshihet tatimi në qira 9% si dhe TVSH’ja 18%.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Warehouse Used T3272

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
600 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones