Shitet toka 73.50 ari në Brezovicë

1,617,000 € Per Shitje Vërbeshticë--

Kjo pronë është një tokë për ndërtim të vilave, vendosur në zonën e Brezovicës. Ajo gjendet përballë lagjes Qëndresa Resort - Brezovicë dhe ka një largësi rreth 1 km nga Brezovica Hotel & Spasi dhe rreth 7.4 km larg pistave të skijimit. Toka është vendosur në një zonë ku lejohet ndërtimi, duke e bërë një opsion tërheqës për të ndërtuar vila. Toka ka sipërfaqe totale prej 7350m2 (73.50 ari) është parcelizuar dhe ndarë në 24 parcela të veçanta. Kjo do të thotë se toka është e përgatitur për ndërtimin e vilave të pavarura. Me gjerësi prej 100 metra në rrugën kryesore të asfaltuar, kjo ofron një qasje të lehtë dhe të rehatshme për pronarët e vilave, duke siguruar një lëvizje dhe qasje të lehtë në vila. Përveç kësaj, ka rrugë të planifikuara dhe të ndara që ofrojnë qasje dhe lëvizje të lehtë për pronarët e vilave. Kjo do të thotë se infrastruktura rrugore është e paraparë dhe të përshtatshme për këtë zonë. Një detaj i rëndësishëm për këtë pronë është se projekti i planifikuar për ndërtimin e vilave ofrohet pa pagesë blerësit të ri. Kjo mund të jetë një avantazh i madh për ata që janë të interesuar për të blerë dhe ndërtuar një lagje me vila në këtë zonë tërheqëse. Kontakto për më shumë informacione në lidhje me përmasat e tokës, lejet e ndërtimit dhe detajet specifike të planifikimi.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land For low construction T3263

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
7350 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Lindje,Jug

Vendodhja e prones