Objekt afarist 450m2 me qira në lagjen Mati 1

3,600 € / Muaj Per Qira Prishtina-Mati 1-

Objekti gjendet në lagjen Mati 1, në rrugën “Ndue Përlleshi”, dhe ofron qasje të lehtë në rrugën B dhe rrugën C. Ky objekt është I pajisur me sistem të ngrohjes dhe ftohjes me pompë termike, që krijon një ambient përshtatshëm për të punuar në të gjitha stinët e vitit. Sipërfaqja e tij e gjerë dhe e rehatshme ofron mundësi të shumta për organizim dhe përdorim të ndryshëm. Objekti përfshin 2 hapësira të mëdha që mund të përdoren për takime, prezantime apo aktivitete të tjera të kompanisë. Ky objekt posedon 5 dhoma pune në total, të përshtatshme për punonjësit, 1 kuzhinë si dhe 3 banjo. Në përgjithësi, kjo pronë është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ato kompani që kërkojnë një ambient të mirë pune në një lokacion të përshtatshëm dhe me një ambient të renovuar dhe modern.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Commercial Complex Used T3261

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
450 0 0 3

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Pompë termike
  • Paisje ekstra: Air condition

Vendodhja e prones