Shitet trualli 96.18 ari në Llapnasellë

1,500,000 € Per Shitje Llapllasellë--

Trualli gjendet në Llapnasellë, mbrapa Uninon Ceramica me një largësi rreth 1 km me Prishtina Mall si dhe rreth 1.5 km me rrethin që lidh lagjen Marigona Residence me magjistralen Prishtine – Ferizaj. Trualli ka gjithësej 96.18 ari , me gjerësi në rrugë rreth 42m si dhe gjatësi rreth 316m, ndodhet në zonën kadastrale Llapnasellë – komuna e Graçanicës.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2713

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
9618 0 0 0

Vendodhja e prones