Shitet toka 3 hektarë e 3.18 ari në Zllatar

1,158,000 € Per Shitje Zllatar--

Toka gjendet në Komunën e Prishtinës, Zona Kadastrale Zllatar, rreth 900m larg Restarurant Kulla, ka dimenzione 167m me 190m si dhe ka sipërfaqe total prej 30,318m2 (3 hektare e 3.18 ari).

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land New T2066

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
30318 0 0 0

Vendodhja e prones