Banesa ndodhet në lagjen Lakrishtë, në objektin afaristo-banesor “Nartel Center”, të ndërtuar nga kompania Nartel. Objekti gjendet menjëherë pas hotelit Marriott Hotel, duke ofruar lokacion mjaft të favorshëm me qasje të shpejtë në qendrën e qytetit, në lagjet kryesore të Prishtinës, si dhe në rrugët magjistrale që lidhin kryeqytetin me qytetet e tjera. Pozita e saj ofron afërsi të menjëhershme me kafiteri, restorante, markete, banka, farmaci, institucione publike dhe një gamë të gjerë shërbimesh të përditshme, duke e bërë jetesën më të lehtë dhe më komode pa pasur nevojë për lëvizje të gjata me veturë.
Banesa ka sipërfaqe totale prej 74.14m2 dhe është e orientuar Lindje – Jug, gjë që mundëson ndriçim të bollshëm natyral gjatë ditës dhe pamje të hapur drejt qytetit. Hapësirat e brendshme karakterizohen nga një enterier modern, të mobiluara me mobilje italiane cilësore dhe funksionale, si dhe të pajisura me elektroaparate të markave të njohura, duke ofruar komoditet dhe standard të lartë jetese.
Sistemi i ngrohjes qendrore aktualisht funksionon me energji elektrike, ndërsa së shpejti objekti do të lidhet edhe me Termokos, duke ofruar një alternativë shtesë më ekonomike dhe praktike për ngrohje.
Një përparësi e veçantë e kësaj prone është se aktualisht është e dhënë me qira me kontratë afatgjatë, duke gjeneruar të ardhura të qëndrueshme mujore për pronarin e ardhshëm, çka e bën atë një mundësi të shkëlqyer investimi.
* Banesa shitet e mobiluar.
Banesa ka këtë renditje:
| 1 Dhomë ndenje
| 1 Kuzhinë
| 2 Dhoma gjumi
| 1 Ballkon
| 1 Banjo