Lokal 70.28m2 me qira në lagjen Prishtina e Re – Prime City

900 € / Muaj Per Qira Prishtina-Prishtina e re-

Lokali ndodhet në lagjen Prishtina e Re, në kompleksin “Prime City”, kompleks ky i ndërtuar me një kualitet të lartë, duke dhënë përfitime të një ambienti të rehatshëm dhe të sigurtë për biznesin. Lokali ka një hapësirë prej 70.28m2, duke ofruar mjaft hapësirë për aktivitete biznesi. Lokali ka ngrohje qëndrore me rrymë ndërsa objekti gjithashtu ofron një numër të mirë të faciliteteve të sigurisë si parkingu rrugor i cili ka vende të mjaftueshme parkimi për klientët dhe stafin si dhe sistemi i kamerave siguron mbikëqyrjen e sigurisë. Gjithashtu, orientimi i lokalit nga jugu në perëndim siguron një ndriçim natyral të mirë gjatë ditës.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop New T4082

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
70 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Jug,Perëndim

Vendodhja e prones