Lokal 100m2 në shitje në Qender

- Per Shitje Prishtina-Qendër-

Lokali gjendet në Qendër, në rrugën kryesore "Luan Haradinaj", më saktësisht përballë stacionit Policor Qendra. Lokali ndodhet në një pjesë me frekuentim të lartë dhe ka vizibilitet nga rruga kryesore si dhe ka qasje edhe mbrapa nga parkingu. Lokali ka sipërfaqe totale 85m2 + 15m2 bodrum, është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme, orientohet në perendim po ashtu ka ngrohje qendrore me Termokos. *Lokali eshte I lëshuar me qira.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T4081

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
100 100 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera,Air condition
  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones