Objekt afarist 1500m2 me qira në lagjen Pejton

- Per Qira Prishtina-Pejton-

Objekti ndodhet në një pozitë shumë të favorshme, në lagjen Pejton, një vendndodhje e cila ofron lehtësi në shërbime të ndryshme për bizneset dhe klientët. Objekti është i gatshëm për shfrytëzim, me të gjithë infrastrukturën e nevojshme, ka gjithsejt 1,500m2 me 26 dhoma pune, poashtu ofron parkim të mjaftueshëm, duke përfshirë parking parking privat në bodrum, që e bën të përshtatshme për stafin. Objekti ka kondicioner në çdo hapësirë, është i pajisur me kamera sigurie, posedon ngrohje me rrymë dhe ka mundësi të ngrohjes me naftë si dhe posedon ashensor. Përmasat e zyreve janë të konsiderueshme, me gjithsej 6 kate në total, bodrum + perdhese + 4 kate, duke e bërë atë një hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar aktivitete të ndryshme të biznesit. Me një pozicion të favorshëm dhe infrastrukturën e përshtatshme, ky objekt ofron një mundësi të shkëlqyer për një ambient të përshtatshëm për zyre. *Në çmimin e qirasë përfshihet edhe TVSH-ja. Objekti ka këtë renditje: - Bodrumi | 8 Vend parkingje | 3 Hapësira Pune | 2 WC - Kati Përdhesë | 3 Hapësira pune | 2 WC - Kati I-rë | 5 Hapësira pune | 2 WC | 1 Koridor - Kati II-të | 6 Hapësira pune | 2 Ballkona | 2 WC | 1 Koridor - Kati III-të | 4 Hapësira pune | 2 WC | 1 Koridor -Kati IV-të | 5 Hapësira pune | 2 WC

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Commercial Complex Used T4078

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1500 1500 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë,Naftë
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera,Alarm zjarri,Ashensor,Interfon,Air condition

Vendodhja e prones