Tokë 3.25 ari në shitje në lagjen Prishtina e Re

81,250 € Per Shitje Çagllavicë--

Shitet pacela në lagjen Prishtina e Re, me një sipërfaqe prej 3.25 ari, e vendosur në zonën kadastrale Çagllavicë, afër Pallatit të Drejtësisë si dhe kompleksit International Residence, kjo parcelë ka të gjitha karakteristikat për të bërë ndërtime dhe projekte të ndryshme në një ambient të zhvilluar. Ajo që bën këtë parcelë të jashtëzakonshme është infrastruktura e saj e plotë si: rryma elektrike, kanalizimi, si dhe ujësjellësi. Një avantazh i rëndësishëm i kësaj parcele është qasja e lehtë në rrugën kryesore. Ky faktor e bën të lehtë dhe të përshtatshme aksesin në parcelë, duke e bërë atë një zgjidhje të shkëlqyeshme për investitorët që duan të krijojnë një ambient banimi.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T4072

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
325 0 0 0

Vendodhja e prones