Shitet toka me sipërfaqe 122 ari në Preoc

1,040,000 € Per Shitje Preoc--

Parcela ne shitje në zonën Preoc - Graçanicë, afër lagjes Marigona Residence. Parcela ka një largësi prej rreth 500 metra nga rrethi ku ndodhet KFC-ja, duke ofruar një distancë të shkurtë nga rruga kryesore. Toka ka sipërfaqe totale prej 122 ari. Prona është e vendosur në një zonë biznesi e zhvilluar me infrastrukturë të nevojshme, si uji, rryma dhe kanalizimi. Me lokacionin e saj strategjik dhe karakteristikat e saj të favorshme, kjo prona ofron një mundësi të mirë për të ndërtuar ose zhvilluar një projekt të ri në industritë e ndryshme, me një gjërësi prej rreth 82 metra në rrugë dhe një gjatësi prej 290 metrash, kjo tokë është shumë e përshtatshme për zhvillim të biznesit.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T4027

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
122 0 0 0

Vendodhja e prones