Truall 5 ari në shitje në Çagllavicë – Lagjia Qëndresa

144,000 € Per Shitje Çagllavicë-Lagjja Qëndresa-

Shitet parcela në Çagllavicë, në komunën e Prishtinës, në lagjen Qëndresa e vendosur në një lokacion shumë të përshtatshëm dhe me qasje të shpejtë në rrugën kryesore. Ky avantazh mundëson lehtësi në transport dhe lidhje të mirë me infrastrukturën lokale. Parcela ka një sipërfaqe totale prej 5 ari, duke e bërë atë një pronë tërheqëse për ata që janë në kërkim të një toke për të ndërtuar një shtëpi të re. * Fleta Poseduese bën që blerësi të ketë siguri ligjore dhe të drejta të garantuara mbi këtë parcelë. Ky aspekt I rëndësishëm siguron një proces të qetë dhe të besueshëm në transfertën e pronës.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land New T3782

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
500 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Lindje,Jug,Perëndim,Veri

Vendodhja e prones