Shitet toka me sipërfaqe 34 ari në Preoc

425,000 € Per Shitje Preoc--

Toka në shitje në Preoc, komuna e Graçanicës, është një tokë e përshtatshme për investim. Me një sipërfaqe prej 34 ari (3,400m2), kjo tokë ndodhet 550 metra larg rrugës kryesore dhe bankës TEB në një rrugë të asfaltuar. Mundësia për qasje në infrastrukturën e rrymës dhe ujit e bën këtë tokë ende më të vlefshme, duke ofruar gjithashtu qasje nga fshati Preoc. Prona ka një gjerësi në rrugë prej rreth 137 metra, lokacioni strategjik dhe mundësia e infrastrukturës bëjnë këtë tokë një zgjedhje të shkëlqyer për investitorët apo ata që janë në kërkim të një prone për ndërtim.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Commercial Land T3676

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
3400 --

Vendodhja e prones