Zyre me 4 dhoma pune me qira në lagjen Aktash

- E dhënë me qira Prishtina-Qendër-

Zyra gjendet në lagjen Aktash, përkatësisht në kompleksin afaristo-banesor IVY Residence, objekt ky I ndërtuar me kualitet të lartë, sigurimi fizik, kamera sigurie 24/7 dhe lokacion me çasje të lehtë në çdo pjesë të qytetit. Zyra ka sipërfaqe totale prej 129m2, orientim Lindje - Jug – Perëndim, ngrohje qëndrore me Termokos dhe sistem Smart Home. *Zyra lëshohet me inventar. Zyra ka këtë renditje: | 4 Dhoma pune | 1 Kuzhinë | 2 Ballkona | 2 Banjo | 1 Depo

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Rented Office Used T3158

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
129 0 0 2

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Kamera,Ashensor,Interfon
  • Orientimi: Lindje,Jug,Perëndim

Vendodhja e prones